Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Web Design

Servicii Web Design

Servicii de Web Design

Asiguram servicii de web design si re-design pentru site-uri de prezentare, magazine online si bloguri. Web designul realizat este adaptat cerintelor fiecarui client in parte cu o grafica unica si profesionista.

 • Site de Prezentare
 • Un site de prezentare se concentreaza pe imagine. Imaginea unui artist sau a unei companii conteaza foarte mult pe internet, practic site-ul de prezentare este primul contact vizual cu un potential client.
  Un site de prezentare poate costa de la 300 la 500 euro, totul depinde de complexitatea proiectului pe care vi-l doriti.
  Cu Internet Graphics veti avea un site original conform asteptarilor dumneavoastra.

  Exemplu de site pentru companie/firma aici: SITE PREZENTARE

 • Magazin Online
 • Acest produs este adresat firmelor producatoare de servicii cat si celor furnizoare de servicii. Alegand mediul virtual de promovare a serviciilor sau produselor dumneavoastra, beneficiati de mai multe avantaje: cost redus pentru chirii, transport, stocuri. Prin optimizarea implementata de noi pentru regasirea cat mai rapida pe motoarele de cautare, vizibilitatea pe web a site-ului dumneavoastra va fi maxima, vedeti si servicile de optimizare oferite de noi.
  Un magazin online poate costa de la 500 la 700 euro.

  Exemplu de Magazin Online aici: MAGAZIN ONLINE