Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Grafica Web – Print

Grafica pentru Web si Print
Grafica pentru Web si Print

Identitatea vizuala a firmei/companiei reprezinta modul de comunicare cu clientii actuali sau potentiali. Personalizarea firmei/companiei dumneavoastra fata de concurenta va vinde produsele sau serviciile fara costuri suplimentare.

Astfel, identitatea vizuala este un pachet de servicii complet si util crearii unui plus de imagine: realizarea de sigle, logo, carti de vizita, plicuri personalizate, foi cu antet, realizare slogan, design website.

Aceste produse sunt realizate astfel incat imaginea firmei sa fie unica si reprezentativa, pentru ca potentialul client sa vada ca are in fata o firma/companie care inspira corectitudine si incredere.

GRAFICA PUBLICITARA

Mesajele pe care doriti sa le transmiteti clientilor sau potentialilor clienti trebuie realizate intr-un mod care sa atraga atentia imediat. Bazandu-ne pe creativitate si experienta in design digital, cream orice tip de produse publicitare, pentru campaniile de promovare aferente firmei dumneavoastra: mape si cataloage de prezentare, brosuri, pliante, afise, bannere, prelucrari de imagini.

  • Grafica pentru: Bannere Web si Panouri Publicitare Exterior
  • Grafica pentru: Postere, Afise, Flyere, Invitatii si Coperti CD/DVD
  • Grafica pentru: Mape, Carti de Vizita, Brosuri si Plicuri Personalizate