Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Logo / Sigle

creare logo pentru firme si companii din romania

    • Servicii de Creare Logo si Sigle pentru orice fel de afacere

Logo-ul reprezinta o parte extrem de importanta a marketingului unei afaceri. Acesta devine simbolul grafic al companiei si trebuie sa fie usor de recunoscut si retinut de catre publicul tinta. Secretul din spatele logo-urilor este faptul ca acestea trebuie sa vorbeasca cat se poate de elocvent, insa intr-o singura imagine, despre compania reprezentata.
Din acest motiv, un logo cu un design profesional, cu mare atentie la detalii, este una dintre cele mai importante parti ale strategiei de marketing.

Un logo de calitate trebuie sa fie unic si usor de descifrat de catre potentiali clienti. Ca si culoarea, forma este un alt aspect ce poate influenta perceptia privitorului. Spre exemplu, formele rotunjite inspira incredere, pe cand formele angulare sunt cele mai potrivite pentru companiile ce se doresc intotdeauna cu un pas inaintea tehnologiei.

Datorita faptului ca logoul apare in mod repetat, pe website, pe cartile de vizita ale personalului, in reclame sau pe produse, un logo prost facut poate influenta in mod negativ compania descurajand potentialii clienti.
Un studiu efectuat in 2010 a scos la iveala faptul ca peste 70% din cei intervievati evalueaza nu doar profesionalismul, ci si succesul unei companii doar privind logoul.

Un logo adecvat garanteaza succesul unei afaceri online, noi realizand grafica de la cele traditionale pana la cele mai futuriste sigle. Cream logo-uri profesioniste, cu grafica unica, adaptand-o identitatii firmei/companiei dumneavoastra.

    • Preturi intre:  50 euro – 150 euro

Totul depinde de complexitatea logo-ului pe care il doriti.

Vedeti aici exemplu de Sigla creat de Internet Graphics: SIGLA
* Nota: la o sigla se pot folosii mai multe culori

Vedeti aici exemplu de Logo creat de Internet Graphics: LOGO
* Nota: la un logo se pot folosii maxim trei culori