Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Servicii false de optimizare

servicii optimizare false

Gasim pe internet destule site-uri, firme care ofera servicii de optimizare site, seo, promovare site, etc. Insa, la o verificare mai atenta, aceste servicii sunt false, firmele respective nefiind in stare sa-si optimizeze corect site-ul personal, darmite sa ofere altora servicii de optimizare. In plus, pentru ca tacamul sa fie complet, fac spam, trimitand mail-uri la adrese culese de pe net. De altfel primim si noi aceste mail-uri, aceste spamuri aproape saptamanal. Oare le foloseste la ceva?

Asa cum se promoveaza pe ei, isi vor promova si clientii! Insa lumea s-a cam saturat de aceste spamuri, care le umple casuta de mail aiurea.
Clientii care se vor lasa pacaliti in a alege serviciile lor, vor alege sa ajunga la randul lor niste spamuri! Asta nu este promovare, sunt doar bani castigati usor si clienti inselati.

Inainte sa acceptati o oferta de optimizare sau promovare site, verificati daca firma respectiva este optimizata pe serviciile pe care le ofera. Printr-o simpla cautare pe Google, se poate vedea daca sunt indexati cu cuvantul “optimizare” sau “optimizare site” s.a.m.d.
Verificati inainte sa ajungeti sa platiti ceva de care nu ve-ti beneficia, fiindca un pret ieftin ascunde deseori niste servicii false, ireale.

Vali GreceanuSpecialist SEO

Leave a Reply


1 + 3 =