Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Prima pozitie in Google

Pentru majoritatea clientilor din Romania si din lumea intreaga serviciile de optimizare sunt destul de greu de inteles, iar rezultatele gen (numarul unu in google) nu pot fi garantate de nimeni. In clipul urmator, Matt Cutts ne explica de ce nimeni nu poate garanta prima pozitie in Google desi sunt folosite cuvinte cheie cu competitie extrema.

Internet Graphics va ofera servicii de optimizare ce garanteaza un site construit corect pentru motoare de cautare cat si pentru vizitatori, cu un continut de calitate si original. Site-ul va avea parte de o promovare pe masura pentru a obtine cele mai bune efecte in afisarea rezultatelor in motoarele de cautare.

8 Comments
 1. Un articol foarte bun, mersi pentru aceasta informatie!

 2. Cu placere…

 3. Foarte bun articolul, multumesc pentru indrumare, v-am trimis un mail pentru a discuta despre optimizare pentru site-ul meu.

 4. Cat costa optimizarea unui site la dvs?

 5. Inainte de costuri trebuie sa verificam site-ul dumneavoastra si stabilit cuvantul/cuvintele cheie dorite, concurentii pe care ii aveti si unde este pozitionat in acest moment site-ul dvs.

  Trimis pe e-mail detalii..

 6. Sincer nu am aflat nimic. Ma asteptam sincer la reguli pentru a ajunge pe prima pozitie pe google

  • Pai nu ai aflat nimic pentru ca te intereseaza sa ajungi pe prima pagina in Google foarte rapid si fara foarte multa munca.
   Daca erai atent la ce spune Matt Cutts in filmulet invatai multe dar tu nu vroiai decat un backlink bun, noi oricum nu suntem un director!

Leave a Reply


8 + 8 =