Web Design Profesional – Optimizare – Grafica Web
contact(at)internetgraphics.ro

Preturi Optimizare Site

Cat costa optimizarea unui site!

Probabil cea mai grea intrebare: Cat costa optimizarea site-ului meu ?
  • Din pacate multa lume care are un site pe care a platit 200…300 euro se mira de costurile pentru optimizare, cauta oferte pana gaseste ceva cu (aproximativ) 100 euro. Totul depinde de site-ul pe care il detineti sau pe care doriti sa-l aveti, pentru ce-i care nu cunosc detalii despre optimizare pentru inceput trebuie sa se fereasca de pachetele care contin oferte de optimizare si de preturi fixe afisate in ofertele pentru optimizare.
  • Cu siguranta optimizarea unui site poate fi si 100 de euro dar asta nu inseamna ca ofertele de genul “pret fix” sunt corecte, in primul rand trebuie facuta analiza site-ului, cuvantul/cuvintele cheie pe care le doriti, etc… si abia apoi veti avea o oferta corecta de optimizare. Internet Graphics are o oferta cu pret fix, 99 euro lunar pentru cuvintele care sunt cu o concurenta mare pe google, dar si in acest caz trebuie facuta analiza cuvintelor cheie.
  • Optimizarea unui site difera si de aceea nu exista oferte generale cu preturi fixe. Cel mai corect este sa se faca o analiza situatiei initiale si o oferta concreta cu rezultate garantate.
  • Pentru oferta de optimizare ne puteti scrie la contact(at)internetgraphics.ro sau completati formularul de la pagina de contact